banner
Startsida | Om företaget | Länkar | Deutsch Deutsch

Språkkonsultation

Skall du tilltala dina anställda i dotterbolaget i Tyskland med "du" eller "Ni"? Vill du komma i kontakt med en firma eller en speciell bransch i de tysktalande länderna?

Vi tar fram det du söker. Vi orienterar dig om tysk lagstiftning och aktuella domslut. Vi förmedlar juridiska råd och konkret hjälp om du planerar att etablera ett företag i Tyskland eller om du får rättsliga problem med en tysk samarbetspartner.

Ska vi specialbevaka en företeelse i Tyskland åt dig? Det kan handla om en speciell bransch eller ett företag, en produkt eller teknisk utveckling. Våra resultat levereras elektroniskt eller på papper, som pressklipp eller som sammanfattningar.

Det är inte alltid enkelt för en svensk företagare att komma till Tyskland och tro att det tyska affärslivet står i kö för att ta emot. Här krävs i stället undersökningar och analyser av både målgrupper och nätverk. Och slutligen en personlig, skräddarsydd handlingsplan för närmandet till den tyska marknaden. Den här investeringen kan bli ovärderlig. Vi hjälper gärna till att förmedla de kontakter du behöver.